progress of little auni



cik kecil auni dah 6month plus. now dia dah pandai meniarap guling2. lebih terror dia dah cam perkataan 'jalan-jalan'. pantang nampak orang siap2 nak keluar dia dah excited lebih2, kalau tak bawa dia sure dia akan jerit sekuat hati. so noty cik kecik ni.

tapi dia suka control gelak. walau camne kelakar pun dia senyum je. huhu. tapi kalau mood gelak dia datang benda tak kelakar pun nak gelak.

apapun semoga cik kecik auni akan sentiasa sihat n tak noty2 sangat.

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.