ops habuk dan katalog



oleh kerana ai cuti panjang dan ada banyak masa terluang maka ai telah jalankan operasi ops habuk-novel. al maklumlah dah berbulan2 tak buang habuk kat novel2 ai ni. hmm, walaupun simpan dalam almari still berhabuk, uolls!

memandangkan next month akan ada event PBAKL 2012 (pesta buku) ai pun rajinkan diri nak buat katalog novel2 yang ai ada. bukan pe senang nak cross check novel apa yang ada n takde. so ai guna application Book Catalogue untuk Android. gigih tau nak masukkan data setiap satu novel. pada masa post ni dipublish ada dalam 20++ novel belum masuk senarai. dah 3 hari gak usaha ni, novel pun ada dalam 140 buah. ni tak termasuk yang hilang, kena curi dll.

ok nak teruskan usaha lagi. next month boleh tambah koleksi ya!

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.