masa untuk pulang ke rumah saya!



lil auni dah balik rumah dia, finally. i bet mom mesti sedey coz lil auni dah takde kat umah. no more dengar lil auni jerit2 n bawa lil auni jalan2 time petang. dah 6 month plus kot lil auni dok bawah ketiak atok nek, manja sangat2 kan?

tapi mom lagi risau kalau lil auni dah tak recognize dia. dah la sissy nak balik kg hb dia and tag along mak dia yang willing nak jaga lil auni sampai umur 2 thn? erk.

ai pun mesti rindu kat cik kecik ni. hopefully sissy can handle lil auni dengan jayanya. no more manja2 ngan mom. haha :-)

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.