bff day out. weehuu!



sabtu lepas hari keluar dengan rakan sebaya kat midvalley. ahli korum emel,anis,raja,nana n me. mula2 lepak kat chilis pastu sambung kat coffee bean n last skali kat kedai masakan thai.

kalau jumpa ni gelak tak ingat dunia, catch up isu masing2 n gosip. haha :-)

apa yang hot?

other half- emel mengaku yang dia dah jumpa other half dia. dah lama berpacaran rupanya, tapi berjaya simpan rahsia ketat2. nampaknya emel dah jumpa, alhamdulillah

settle down- anis wat sensasi. nak settle down katanya. terkejut ai ingatkan nak kawin dah. patutlah emel dok laser anis, bf takde tapi dah pk settle down. lawak der anis

nana selepas kawin still maintain. giat gak dia buli en hubby dia. raja as always layan je lawak2 laser bff. hmm, banyak lagi isu2 sensasi, kalau tak bff day out ni tak berlarutan sampai kol 10pm.

anyway, super great feeling masa day out ni. hopefully our friendship will last forever. amin

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.