batu pahat oh batu pahat. here i come!



lama tak g batu pahat since last time back to 2004 (not sure, haha) sebab program anak angkat kampung selulun. yeah, now i'm back again!

ke mana kita? mana laie kampung cik net lah. wah2 i'm so excited. travel start around 6pm dari putrajaya, pick kawan cik net at nilai dan teruskan perjalanan. hmm, stop kat kedai mee bandung en harun kat parit raja, hantar kawan net kat seri menanti, n finally sampai umah cik net around 10pm.

we spent quality time in car-activate zon karoks&jangan lupa lirik. suara tak sedap tapi layan. tapi dok baca fatihah non stop bila lalu zon gelap lepas hantar kawan cik net. gelap uollls. dah sampai umah, makan time n yo! superb delicious lah mee bandung, kuah pekat n cuuukup rasa!!!!

bangun pagi, nyaman. air sejuk tahap gigil, bunyi ayam kokok, burung berkicau n udara fresh. arghh, orang takde kampung macam2 feel ada. okay, let's rock the day!!!

Posted via Android device

2 comment:

norinaomar said...

bestnya ko dapat jalan kag aku,tapi kampung kawan ko yg nama net tu jauh sikit dgn rumah aku, aku kat pt yusof semerah

asilahkassim said...

Oh ye ke tp best gak dpt masuk kg ni

Powered by Blogger.