jom balik bandar




ai masih dalam perjalanan pulang yang amat lama. camne la boleh tak ingat hari ni thaipusam n last day cuti. patutnya plan awal balik. sudahnya 40 min terperangkap depan tesco kuala selangor sampai kuil hindu. hujan lebat plak tu menjadi2 lah kelambatannya. haish!

mari kita update blog citer cuti. hmm, last weekend memang cuti budget. mula dengan parents turun putrajaya, jalan2 kat taman2 yang ada n cuci mata. pastu ai ikut balik sekinchan dan hari ni ai balik putrajaya semula. hehe. spent quality time ngan family terutama sekali ngan auni.

hopefully, next time ada rezeki nak cuti2 malaysia. tunggu cik kecik boleh jalan. yeay!

Posted via Android device

2 comment:

Misz MariA said...

asi..rasa janggal lak panggei asi...meleleh tgk coklat cake tuh..hehe

asilahkassim said...

Gediks ar ko. Emm instant je

Powered by Blogger.