herzi's order



herzi kata nak bagi kawan2 gift sempena birthday dia sabtu lepas. dia propose ai untuk buat muffin untuk 16 orang. so ai decide untuk buat cookies n muffin.

herzi dealer tupperware, so dia sponsor colourful tupperware supaya ai bole letak cookies dalam15 pcs. comel je, colourful cookies for colourful tupperware. so cookies tu ilham dari kiena, m&m's cookies. tapi ai prefer guna my base recipe for cookies n tambah m&m's. muffin plak google recipe dalam web my resepi jumpa vanilla choco chip muffin. so ai nak cuba guna dried cranberry instead of choc chip



first time guna resepi muffin ni memang ai like lah. cantik je merekah n gebu. tapi nak dapatkan tekstur ni 2-3 kali gak bake single cup muffin. tabah je la risau kalau tak jadi. huahuahua.

apapun tq herzi order dengan ai :-)

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.