kijang emas, alangkah indah kalau dapat secara percuma :-)



ai memang suka emas. uolss mesti suka gak kan, kan? sekarang maybank ada buat contest deposit at least 1g dan menang. kalau nasib baik, hehe. tapi takkan nak deposit 1g je kan? 

mgia account ai tu tak bertambah2 pun g emas. nak capai 10g pun cam tipis je harapan. hmm, bilalah agaknya nak menambahkan keceriaan buku mgia ai ni uoolss :-)

contest ni dari 1/12/2011 hingga 31/1/2012. so, dapat bonus hujung tahun boleh lah invest. hehe :-) mana tau dapat 1oz=31.1 g kijang emas, seronok tak terkata lah.

ok lah, latest gold price kat maybank2u, okay!

0 comment:

Powered by Blogger.