"jangan percaya"


"jangan percaya"

akhirnya, ai dapat beli dan baca novel terkini ramlee awang murshid- fiksyen 302. yeay!

ai memang like, like karya2 en ram sebab memang mencabar minda. mana taknya syok2 baca ingatkan ai ada kat tahun 2011, rupa-rupanya dah sampai tahun 2032. memang terbaik!

kalau tengok cover, memang ala-ala seram okay! tapi jalan cerita memang tak menghampakan. tapi for first timer yang baca karya ram dan choose novel ni, korang mesti akan pening sket, tapi boleh je layannn~ apa pun uolss selamat layan novel baru ram ni. 

tadaa... 

0 comment:

Powered by Blogger.