cuti akhir tahun.... katanya :-)


yeay! cuti akhir tahun kembali :-) kali ni memang ai cuti panjang 10 hari. kira rekod hari ini dalam sejarah lah. apa pun cuti masih berbaki 15 hari dan yang paling penting opening cuti tahun depan 40 hari. hehe :-) korang ada?

apa plan cuti kali ni?

actually, takde apa2 plan. memandangkan budget suam2 je, rasanya baiklah ai mengambil masa berehat dan menenangkan fikiran. so tahun baru ni, boleh lah datang keja dengan semangat baru dan hopefully anasir2 negatif dapat dijauhkan, yeah!!

apapu, uollss- selamat bercuti dan semoga kehadiran tahun baru 2012 akan meniupkan satu semangat baru kepada kita :-)

3 comment:

mysara said...

wah sronoknyer....

HaRaShO HiDaYaH said...

yeay seronok cuti juga..wpun ada la sikit2 rasa bersalah takpi mting china tu...huhuhu

asilahkassim said...

seronok la mysara, cik dj kurang2 kan la perasaan bersalah tu

Powered by Blogger.