wordsearch, untuk menajamkan dan hilangkan boring :-)


hiasan sahaja

semalam cik net tanya, apakah cara untuk tajamkan minda? ini mungkin akibat cik net selalu confius titik perpuluhan nak letak kat mana maka cik net berusaha untuk sharpen mind. betulkah cik net?

dulu ai pilih sudoku dan ken-ken untuk hilangkan boring sekaligus untuk aktiviti minda. tapi sejak akhir-akhir ni rasa tak best pulak dengan angka2 maka ai  telah beralih kepada huruf2. maka i choose wordsearch. hahaha. menarik, okay! 

tak yah nak pikir2 sangat cuma kena tajamkan mata dan cari dengan sabar. beberapa kali buat, mata senang je catch huruf-huruf yang kita kena cari. so senang!

maka cik net, jangan lupa dapatkan buku wordsearch dipasaran. hehe :-)

1 comment:

Luna Fantasi said...

ishh itula, salah letak titik perpuluhan bg impak besar kat negara tau hahaha..kebetulan pulak tarikh entry sama dgn tarikh beli buku..

Powered by Blogger.