kuliah master: puding chef yahaya terbaik!

pergh masa kuliah master ni, sibuk gak la ai salin resepi. rupanya resepi ada je kat website masterchef ni. gigih betul menyalin. haha. tapi takpe, tips dan skill hanya dapat bila tonton kuliah masterchef. gigih lagi.

sebab tak tau astro akan remove atau tak resepi ni, maka ai nak copy kat belog ai, supaya resepi ni jadi 'resepi mesti cuba'. sedap betul nampaknya, kan?


tapi kena buat alih bahasa dulu. so postpone resepi yang sedap ni. tapi kalau dah tak sabar2 nak cuba. sila lah ke website masterchef>resepi>kuliah master>resepi kek lapis puding nasi bercoklat dan keju berkerim dihidang bersama sira berri.

hmm, bila mahu cuba?

0 comment:

Powered by Blogger.