OST Spy Myung Wol- Afraid Of Love


lagu ni selalu bermain-main dalam mind sejak ai follow citer ni kat astro-kbs channel. baru hari ni nak google dan nak tau lagu ni pasal apa. huhu :-)

afraid of love, by bobby kim

lirik dia memang touch, tapi rasanya ai tak sampai la tahap "afraid " ni lagi. macam pathetic vs desperate pulak.


tiba2 ingat encik boss yang keep asking ai dan cik dj, how serious us think about love and commit with it. hahaha. what a busy body boss, kan? are we afraid of love? both of us memang banyak jawapan untuk soalan ni. dan encik boss selalu ingatkan kitaorang supaya commit kepada diri sendiri untuk cinta. hahaha (^_^).

tapi betul cakap cik dj, orang sekeliling banyak masalah dengan cinta, too complicated dan kadang2 tak masuk akal. ada orang yang langsung takde orang nak bercinta dengan while in other hand ramai sangat orang nak bercinta dengan dia, sampai tak tau nak pilih mana satu. tapi ada jugak yang not bother dengan isu ni, yup, kalau gembira dengan keadaan ni, why should we change?

what to do?

2 comment:

HaRaShO HiDaYaH said...

yup bos yg bz body...huhu tang keje takde plak..haish konpius...kdg2 aku rindu nak keje ngn bos lama...boleh?hehehe

byk komitmen lain yg perlu diutamakan...tu sbb rasa takleh commit dgn cinta + takde sape nak aku!kehkehkeh...tp kita percaya, jodoh utk semua org tu ada...hanya Allah yg tahu RahsiaNya...bila, di mana, kenapa...siapa...huhuhu

asilahkassim said...

yup, doa kena open, ingat tu

Powered by Blogger.