yummie! yeah!


semalam ai n cik net berbuka kat bangi. sementara nak tunggu waktu berbuka ai telah ajak cik net untuk singgah kat yummie bakery. yeay! hmm, kat sekinchan pun ada yummie tapi kecik je, tapi yummie kat bangi ni, besar dan menarik! ai suka sangat! macam-macam ada. memang bersemangat nak baking macam ni. hehe :-)

sempat juga ai beli tepung biskut, chocolate chip dan almond. tak sabar nak ajak cik net memulakan operasi baking. macam-macam resepi dah ada dalam list ni. tinggal jadi tak jadi je. huhu~

opss! tapi oven belum ada dalam kitchen lagi. sabar je lah eh cik net. hehe (^_^)!

0 comment:

Powered by Blogger.