pop cake=comel+sedap?

sebelum ni ai tak pernah terasa pun nak buat pop cake. macam banyak additional step plus ai tak sure macam mana cara pembuatannya. so lunch tadi ai mengambil kesempatan google- how to do pop cake?

seperti yang dijangka memang banyak step! tapi website ni telah membuka mata ai yang buat pop cake bukanlah susah sangat. hehe. cuma kena rajin sikit. mana tak rajinnya, dah la kena bake kek, pastu kena hancurkan, kena letak cream, kena bulat2kan, kena celup dalam coklat, haish! bila nak makannya? hmm~

tapi rasanya kalau dah buat first time, mesti nak buat berulang-ulang kali. sebab pop cake: comel dan sedap dimakan. hehe :-)

maka ai dah masukkan pop cake dalam "baking project-list to do:. yeay! excited betul camni (^_^)!

0 comment:

Powered by Blogger.