pasta bukan sekadar makanan. hehe


aktiviti balik rumah kampung, tak lain tak bukan nak marathon korean movie. bila kat umah bandar, cik net memang alergik bila ai dok tengok korean movie ni, nanti dia tak dapat tengok citer lain. huhu.

pasta, ai discover movie ni bila cik dj kata boleh tengok online korean movie @ maadu. ai memang suka cari movie berkait dengan makanan, ini semua angkara terpedaya dengan movie baker's king (kim tak gu) terus nak cari movie yang inspirational berkait dengan food. ai kan pencinta makanan? hahaha

ok, mari mulakan marathon, uools! raya, raya gak, movie korea tetap kena layan (^_^)

0 comment:

Powered by Blogger.