oven oh oven!

akhirnya berjaya beli oven sabtu lepas. terima kasih kepada penaja pengangkutan, cik net. saiz oven ni 30L, just nice tak besar tak kecik. yang penting boleh guna untuk operasi baking dan juga operasi memanggang ayam. yeay!

walaupun cik net tak mau semakkan kitchen dengan oven, tapi ai merayu-rayu mahu letak oven gak kat kitchen. takkan nak letak dalam kotak je? mana ada semangat mau baking, takde la aura yang memanggil2 untuk baking. huhu. maka ai telah setelah sedaya upaya membuat susun atur, dan akhirnya berjaya gak menyelitkan oven disudut tepi kitchen. tak kisahlah. janji dapat tengok oven. hahaha (^_^)

maka operasi baking bolehlah bermula secara rasmi! sebelum ai nak sibuk dengan cookies door gift wedding echa dan cookies untuk raya, lebih afdal kalau ai rasmikan dengan bake bread butter pudding petang ni! yummy!

tak sabar mau start baking project with new oven. ai like!

1 comment:

Powered by Blogger.