mission melengkapkan cuti raya berjaya!

yeay! ai dah sampai kat rumah dengan selamatnya. gembira kerana cuti raya telah berjaya "dilengkapkan". hehehe :-) tq en boss dan cik dj. penat gak berusaha buat muka sedih tak dapat cuti on jumaat after raya. nasib baik last minute en boss kata "ikut suka u lah". mesti dia malas nak layan ai. hahaha (^_^)

hari ni baru sibuk2 nak cari baju raya. memang banyak kat kedai, tapi banyak pulak yang tak berkenan. yang berkenan sangat cecah ratusan ringgit. iskh, budget raya ai "ketat" kena control dan beringat-ingat. huhu. so pick aje lah yang agak2 okay. tak kisah la bukan nak beraya beria-ia pun.

sampai rumah adik ai tengah sibuk buat kuih raya- biskut dam. tiap2 tahun wajib ada dan only her yang specialist bab kuih dam ni. ai? biskut chocolate chip 2 adunan dah selamat bake n sampai rumah. yeay! 


tahun ni 1st time beraya dengan ahli keluarga baru aka with adik ipar. lebih meriah my sis tengah preggy ~ 6 month! macam mana lah agaknya eh raya dengan new members ni? ai still get to use dengan adik ipar ni. jarang-jarang jumpa pastu jumpa tak tau nak cakap apa. haha.

korang pulak camne? hopefully everything will run smoothly dan semoga kita dapat bergembira semasa raya dan cuti panjang. i like~

hav fun! 

0 comment:

Powered by Blogger.