mamee monster. jeng jeng jeng

dari zaman hingusan ai dah makan snek mamee monster pek kuning monster biru ni. korang tak pernah? kesian, terjah supermarket terdekat pasti korang masih mampu untuk jumpa snek pek kuning monster biru ni.

rupanya dah 35 tahun kat market. patut lah dari zaman hingusan lagi ai dah nampak snek ni. huh! ingat lagi time muda belia, nampak je bai roti terus kejar sebab nak beli snek pek kuning monster biru ni. bila nak makan, kasi tabur perencah dia dan kena shake2 sampai pening. baru layan. huhu~

 
betul tak monster biru? haha. comel kan?

okay, sempena nak raya ni ai nak deliver churper maniac message:

biasalah bila raya semua orang akan berpusu-pusu datang rumah nak  beraya dan makan. tapi kalau dah takde stok kuih raya kat dalam balang, stok rendang kat dapur, pastu ramai plak orang datang dan buat korang kelam kabut. jangan risau. boleh masak mamee mee, macam-macam perisa ada. haha (^_^)


kalau orang yang datang tak kenyang-kenyang lagi, bagi makan mister potato atau double decker! memang kelasss mak ngah. hehe :-)


tapi kalau diaorang tak reti-reti gak nak balik, buat-buat hulur snek pek kuning monster biru sebagai pengganti duit raya. pastu cakap kedai dah tutup ni oiii, bila nak balik.  huhu~


okay, selamat bermamee monster sepanjang musim perayaan ini. jangan lupa click sini - mesti baca apa churp-churp n mamee monster message sempena hari raya yang bakal menjelma ni :-)

hav fun uollss!!

0 comment:

Powered by Blogger.