berjangkit dengan ChurpChurp dan nak ajak korang berjangkit jugak!


ai rasa dah ramai yang terjebak dengan churp churp ni. ada yang dah kaya kot. eheh :-) ai pula tiba-tiba nak berjangkit jugak, tapi macam blur pulak dengan modus operandi churp-churp ni. tak sempat study, okay! 

tapi takpe la, sign up je bukannya mendatangkan kesan penularan virus merbahaya pun, kan? lagipun cik hanis pun join gak. haha. okay, takde kaitan  pun :-p


senang je sign up. korang dah sign up ke? kalau belum klik je la link kat bawah ni. nanti ai study lagi keseronokan churp-churp ni. sapa yang ada ilmu berlebihan, meh share sikit dengan orang baru sibuk-sibuk nak berjangkit dengan churp churp ni.


0 comment:

Powered by Blogger.