bersilat siapkan door gift cookies!

ai memang tabik spring ngan orang-orang yang buat cookies untuk tempahan raya ni. maklumlah, dah la sibuk dengan aktiviti puasa, tarawih pastu kena bersilat lagi kat dapur siapkan order!

last weekend ai bersilat nak siapkan door gift cookies echa. lenguh tangan2 dibuatnya. resepi pun dah boleh ingat tanpa refer paper. dah dok mengulang2 adunan je, hehe. tapi tak siap2 lagi :-) hopefully by khamis ni, door gift echa boleh deliver. harap2 jugak cookies berkelakuan baik sehingga wedding echa nanti. yeay!

cik dj, kak ani punya cookies dah selamat bagi kat tuannya. tq for the order :-) tinggal kak fid punya. emm, estimate ada lagi 4 batch to go, sebelum boleh balik kampung hari sabtu ni. tangan dah lenguh ni, rasa cam nak gi massage je. hahaha (^_^)

okay, have fun baking, uools!

0 comment:

Powered by Blogger.