adakah saya kelihatan Nutox young?


"hai saya fazura dan saya kelihatan NUTOX young"

biasa dengar ayat iklan ni? fazura yang i like tu adalah ambassador untuk produk Nutox Oxyfusion yang menggunakan extract bird nest.

tak banyak review tentang produk ni dan website company pun tak cerita detail pasal produk2 keluaran mereka. lucky ada FB Nutox Oxyfusion, so boleh lah ai usha2 review orang yang pernah guna produk ni. review kat FB rata2 positif tapi ada gak yang kata kulit mengelupas lepas pakai produk ni. hmm?

katanya produk ni guna extract bird nest no 1 plak tu. tapi pelik gak bila tak banyak review macam tak ramai orang guna. so ai decide untuk cuba. maka ai beli lah travel kit yang kecik dan comel2 je barang dia. huh~

 
travel kit consist of cleanser, moisturizer and serum. first time apply cleanser, memang adore bau dia sebab wangi macam bau bunga jasmine. moisturizer n serum pun tak sticky and cepat menyerap. feel yang luar biasa takde la pulak. rasa cam sama je ngan existing produk. 

hmm, ai nak usha2 lah full range produk ni. cam best je. huhu~

0 comment:

Powered by Blogger.