adakah korang fikir kolon korang cukup bersih, tanpa kerak? haha

 

tak pernah ai terfikir secara serius adakah kolon ai dalam keadaan baik-baik sahaja? maklumlah dah hidup berpuluh2 tahun kot. hmm?

sehinggalah hari ni bila ai terjah super deals promo. what?! colon therapy? apakah dan kenapa ada service ini? mahal der service ni RM480 sekali session. mahal. mahal. nak bersihkan kolon je kot. tapi jangan risau, oleh kerana promo, satu session RM99. mahal gak? lu pikirlah sendiri. hahaha (^_^)

apakah itu colon hydrotherapy?

"Colon hydrotherapy is a safe and gentle internal bath using gravity-fed purified water into the colon through a sterile disposable pencil-thin rectal tube. The purified water softens the toxic faecal matters which are then passed out. The colon hydrotherapy acts as a natural detox therapy as it aids your body in the removal waste and toxins process. As the result, there will be around 2 to 5 kg toxin faecal matters that will be passed out from your body with this process.CN Health & Beauty offers a professional treatment from a medical Doctor and uses a colonic machine regarded as one of the best models around today. This ancient technique, thankfully modernized, can improve digestive troubles, low energy levels, skin complaints, headaches and even help give you that flat stomach you've always wanted. Detoxify your body from within and see the results on the outside too"

ai pun tak sure camne proses ni. nak bayangkan cam tak sanggup pulak. ngeri. haha. tapi cam bagus je therapy ni. dah la promo bagus gak kalau cuba, sekali pun ok kot?

katanya, therapy ni tak sakit, relaxing dan kita akan more fresher! sapa nak pergi? jom?! offer masih valid hari ini dan another 5 days. kalau nak rebut, silakan. sebab terhad 150 voucher sahaja.

0 comment:

Powered by Blogger.