nak ajar orang baking, boleh ke?

ai memang selalu baking. sebab suka makan kena la belajar buat kan? lagi-lagi bila cik oven akan ada dalam kitchen soon. tapi ai tak tau sama ada ai ni ada bakat ke nak ajar orang. hehe. mana taknya selalu bukannya ikut resepi bulat2 pun, ada je nak modify. hmm :-)

dari semalam asik pikir kata-kata cik sue. bagus gak kalau terjah peluang tu. boleh lah gain extra rm untuk support banyak lubang-lubang financial ni. tak dapat full half pun jadi lah. hehe. tapi risau pula, boleh ke nak ajar mengajar ni? apa yang nak ai nak ajar. ai pun bukan expert, basic je tau?

nak kena terror berkata2 sambil baking dan kena juga terror melengah2kan masa masa mengajar bukan kepandaian ai. selalu kalau baking ni nak siap cepat je.oh, camne eh? peluang ada, nak grab atau tak ni. rm oh rm!

ajar wat tartlets pun cara ni. huhu~

0 comment:

Powered by Blogger.