ikan sepat ronggeng dan pekasam


petang tadi cik hasna sibuk uruskan order ikan pekasam made from kampung dia. hmm, dengar je ikan pekasam, perut terus bagi isyarat kat otak untuk bertindak. ya! mari beramai-ramai order ikan pekasam sepat ronggeng kat hasna. huhu~

ai bukannya "kaki" makan pekasam ni. tapi bila dah dekat2 posa ni, terkenang-kenang mak angkat kat perlis dok goreng ikan pekasam+hirisan cili padi+bawang and served dengan nasi panas. pergh, bayangkan pun dah terasa kesedapannya, apatah lagi kalau masuk dalam perut!

tak sabar plak ai nak tunggu hasna ni balik dari kampung. huhu (^_^)

oh, dah nak bulan posa ni, ai nak wish selamat berpuasa ya kawan-kawan jangan ponteng posa eh!

0 comment:

Powered by Blogger.