al kisahnya di melaka

ai ada kat melaka this week untuk kursus statistik anjuran bskb,kkm. gembira betul rasanya apabila dapat connect dengan internet ni. boleh update belog. muahaha :-)

kursus statistik!
memang membuat jiwa jadi kacau. ages ai tinggalkan pengajian statistik ni. dah berkarat ilmu-ilmu yang mungkin masih tersisa dalam kotak memori. hmm, bila buat come back kepada pengajian statistik ni, mulalah rasa macam tak pernah je belajar. haha, alasan dan alasan!

apapun ai cuba absorb ilmu statistik ni, walaupun otak macam tepu. haish!

assignment yang dibekalkan
boss macam tak senang duduk lately. idea mencurah-curah gamaknya. ai ingat bila pergi kursus ni boleh lah menenangkan diri rupanya tidak. huhu. encik boss dah bekalkan assignment. tapi malangnya tak berusik-usik. ingatkan malam ni nak start, rupanya update belog lebih seronok (^_^)

cuti rehat!
selepas habis kursus ni, ai akan sambung 2 hari cuti. balik kampung, yeay! tapi mesti tak boleh bergembira sebab assignment tak siap lagi dan deadline adalah hari isnin. sigh~

warning
cik dj telah warning ai untuk bake cake untuk dia. alahai tertunggak2 hutang nak bagi makan kek. hopefully balik ni sempat la bake cake. kalau tak mesti telinga bernanah dengar cik dj membebel. huahuha :-)

okey, nak buat keja sekarang. daa~


update from hotel emperor melaka.

2 comment:

HaRaShO HiDaYaH said...

tau takpe...kalo ko tak bawak, nanti dah posa...mmg nak kena maki la kan...harusla makian smpai ko tak mampu memijak bumi lagi...wah....ayat takleh blah mcm abg kesayangn ko kan...u better watch out ok kalo tak bwk kek!hahahaha eh ingat ada citer psl kisah putik cinta di melaka...hahahahahaha.......

asilahkassim said...

hoho.seram ai.putik cinta, ada ngan statistik.

Powered by Blogger.