perasaan yang tidak dapt diluahkan

dalam hidup ni macam-macam perasaan kita ada. yup, tapi tak semua dapat diluahkan dengan baik. kadang-kadang perasaan tidak dapat meluahkan tu boleh menyebabkan orang lain rasa annoying dan menyampah tahap extreme.

ai adalah orang yang sangat transparent. bila ai tak suka sesuatu ai akan make sure orang yang menyebabkan perasaan tak suka ni akan perasan. ya! feeling ai kan, suka hatilah ai lah! well mungkin ai nampak macam biasa je, tapi sebenarnya tak. memang tidak. mungkin ni penyakit keturunan, hahaha.

kenapalah kat mana-mana ai pergi, ai akan jumpa orang-orang dari kategori ni. letih betul nak handle. mungkin ai ni ada banyak dosa, dengan cara ni, mungkin dosa-dosa kecil akan terhapus. insya'allah. maka buat tak tau adalah lebih baik. bukan?

huh?!

 

2 comment:

HaRaShO HiDaYaH said...

sabar je la...nak wat cemana....huhuhu

asilahkassim said...

sabar sabar

Powered by Blogger.