cik dj, berikut adalah warna kain sari pilihan ai (^_^)

jiran sebelah kubikel ai kat opis akan fly ke india next week. best betul dia nak bercuti kuch kuch hota hai kat sana. hmm~

apapun, semoga selamat pergi dan selamat pulang. jangan bawa mamat india balik malaysia sudah lah. hahaha. sila amalkan penjagaan diri yang baik bersama rakan seperjuangan cik cari stok kain :-)  makan dengan selamat dan tidur dengan nyenyak ya!

oh, ya! tolong beli ai kain sari dengan warna pilihan yang berikut:

pilihan pertama soft pink, pilihan kedua light green atau turquoise. budget seperti yang telah dibincangkan. ok?

have a safe and happy journey ya. take care :-)

7 comment:

norinaomar said...

wahh..asie bakal mendapat sari,bestnya!!!

http://noipunyablog.blogspot.com/2011/06/potong-rambut-secara-paksa.html

HaRaShO HiDaYaH said...

yo lah....yo lah....kut den jumpo, den boli kan....hehehe kalo jumpa shahrukhkhan, aku bawak balik 3!utk aku, sue n ko!hahahaha eh ke nonet nak skali?hahahahah

asilahkassim said...

noi: yeay2!


dayah: boleh lah jugak

Luna Fantasi said...

nonet nak salman khan, badan ketak2 haha

Luna Fantasi said...

weh dayah, bagi la aku view blog ko..kalo ko nak hide kat asi pun takpe hehe

HaRaShO HiDaYaH said...

oh buat masa skang blog hanya dibuka kpd diri sendiri sahaja ye...hehehe

HaRaShO HiDaYaH said...

oh buat masa skang blog hanya dibuka kpd diri sendiri sahaja ye...hehehe

Powered by Blogger.