suhu sekitar meningkat, suhu saya pun meningkat


minggu lepas ai gelakkan dj sebab dia asik terbersin. minggu ni ai pula yang bersin2. haish, dasyat gak sebaran virus dj ni. muahaha (^_^) rasa macam nak demam tapi macam gagah je nak bertahan.

mungkin gak disebabkan bermain panas di pd tempoh hari. ya! matahari tegak atas kepala pun masih degil bermain2 di pesisir pantai pd. lebih dasyat bersuka ria naik banana boat and side kick di tengah lautan. hasilnya? mungkin rasa yang sihat tak sihat sangat ni.

nak mc, harapan macam tipis. kena baca paper dan jaga bilik radio yang tak berapa aktif tu. frust betul. nampaknya kena layan je la suhu badan yang suam-suam kuku ni. 

baiklah, bertahan sahajalah di situ :-) chow!  

1 comment:

HaRaShO HiDaYaH said...

tu la...jahat lagi fitnah aku kan....sendiri yg enjoy smpai lupa diri....isk3....

Powered by Blogger.