mahu kena "side kick"?

takde siapa yang ai nak kick petang2 ni. lagi2 petang yang esoknya cuti. yeay! apa yang ai nak story ialah tentang "side kick" yang memang betul2 kick! sempat ai bersama anis dan emel bermain-main  di permaisuri resort, pd.

tadaa :-)


itulah dia "sick kick". bulat dan boleh menyumbat 3 orang. tiada seat belt. cuma ada handle ye kawan2. ai memang under estimate benda ni. ye la, first impression kata, ala tak seram, cuma baring2 feel tengah laut. hahaha. tapi semuanya berubah bila ada kat tengah laut. scary kot. terjerit-jerit macam nak terpelanting keluar dari benda bulat ni.


silap besar kalau korang ingat ai dan kawan2 tengah bergembira atas benda bulat ni. kami tengah terjerit2 sambil pegang handle kiri kanan dengan kuat, okay?


anis pun dah nak terpelanting. tu lah kurus sangat. muahahaha :-)


okay, itu adik yang bawak bot macam lupa diri. sekejap perlahan, sekejap laju. yang nampak kepala tu member ai nana dan nard. bertuah punya kawan sebab diaorang dok dalam bot, gelak guling-guling dengar kitaorang jerit dan sibuk cucuk adik bot tu suruh bawak laju-laju. sengal betul!


apapun, "side kick" memang happening dan pening. tengah2 panas terik dan atas air laut pd tu memang betul2 rasa dizzy lepas aktiviti ni berakhir. apapun 5star untuk game ni. u'ols kena try okay!

ok, chow!

0 comment:

Powered by Blogger.