kad yang sepatutnya terima 3 tahun lepas

ini adalah dedicated entry kepada kawan2 iaitu - cik net, cik ira, puan murni dan puan fazek. masih ingatkah sambutan birthday kita kat sunway tahun 2008?

ya, waktu yang kita tukar-tukar hadiah bagai. 

baru-baru ni ai menyebok cik net kemas harta karun dia. tup-tup terkeluar kad-kad ni. heran betul, camne cik net boleh tak bagi kad2 ni dan peram kad ni sampai tahun 2011?

tadaa, ini lah kad yang cik net nak letak sekali ngan hadiah yang dia nak bagi. 



okay, mesti korang tertanya-tanya apa yang cik net tulis kan?


haha. sweet sekali cik net :-)

p/s: tapi sekarang dia sayang orang lain. haha :-p

4 comment:

Luna Fantasi said...

sayang org lain ye :D

hahahah...ntahler aku pung xdapek nak mikio nye ngapenye aku xbagi sekali dgn teddy bear2 ms dulu tu

fazz said...

lorrr net.. apesal x bg skali dulu? apesal kat kad aku je ade name noridah nonet lohang? hahaha

miss_murni said...

ngapenye x dibagi dolu cik net????papepun sayang korang sume...nonet, ko dh beralih arah ke sape nih???

Luna Fantasi said...

wakakak entahnye ngape munguks betul aku x bg sekali dulu hehe..tapi hadiah korg nak lebih kan hihi...

fazek, wakakaka ada meh??ms tu cubaan membuang nama glamer itu kot

cik mur, mana ada beralih arah..tetap jugak sayang korg..ko cayala sgt asie tu kan

Powered by Blogger.