ai telah beli 8 novel di pbakl 2011!


aim tahun ini adalah sutera bidadari by ramlee awang murshid. ya! tapi bila dah sampai pbakl 2011, lain pula ceritanya. end up, ai telah beli 8 novel+2 buku lain which cost me about rm167.20. hah!

so ini menjadikan, koleksi novel alaf 21 telah mencapai angka 128 buah. hahaha. dah lama rupanya ai tak beli novel ni, novel last ai baca pun rayyan fantasi itupun anis yang hadiahkan sempena birthday ai yang lepas.

so pbakl 2011, memanglah tempat yang sesuai untuk memborong. banyak nama-nama novelis baru yang muncul, tapi ai attack hanya nama-nama novelis yang i like macam anis ayuni, aleeya aneesa dll. 

oleh kerana masa dan kepadatan orang di pbakl 2011, ai hanya sempat menjengah dewan karangkraf sahaja. walaupun ai pun tak sure bila masa ai nak baca novel2 ni, tapi yang penting ai beli dulu sebab ada diskaun kan, kan? hehe.

tadaa, ini lah novel-novel yang sempat ai beli:
:

1 comment:

Salbiah bt Karim said...

rajin pegi sana, x larat nk pegi bawak budak2 kecil ni. perabih duit beli buku x pe, nanti tolak balik ngan lhdn

Powered by Blogger.