oh gold. i like!

hiasan, bukan ai punya. tokei emas yang punya!

siapa yang tak suka gold. eh, i like gold kuasa 1000. haha. tapi harga gold sekarang ni mencacak-cacak naik. sekarang ni dah 3.3k++, letih ai dengar, lihat dan berangan-angan.

kata orang-orang expert, gold boleh jadi one type of investment untuk masa hadapan. maklumlah harga gold ni jarang mengalami kejatuhan melampau. jadi ada baiknya kalau kita mula kumpul gold ni, kan?

best nya jadi wanita, gold boleh diwujudkan dalam bentuk barang kemas. bolehlah glam berkilau2 dengan gold kan. tapi awas jangan sampai jadi mangsa rampok pulak? tapi kalau wanita yang tak suka glam gaya mami jarum, simpan gold keping-keping pun cara apa? tapi nak dapat gold berkeping-keping kena lah ada duit berkepuk-kepuk. siapa lah yang dermawan nak hulur2 duit ni kan, haish?!

apapun marilah pertimbangkan untuk tampah kepingan gold dalam koleksi. mungkin kena cut cost mana-mana supaya cita-cita ni akan tercapai. berusaha!!

0 comment:

Powered by Blogger.