jadi ke tak jadi pergi picnic ni uollsz?


weekend pertama bulan 5 ni, ai n kawan2 aysk plan nak bercuti kat permaisuri resort,pd. masalahnya jadi ke tak jadi ni? memandangkan hanya 4 bilik je yang mampu kitaorang book, maka tak dapat nak pegi semua. maklumlah, orang yang dah kawin tak mau share bilik, segan katanya dan tak sesuai. yang bujang ok je, mau nak redah satu apartment 10 orang!

ai sibuk ngan bilik radioaktif yang tiada kesudahan. tak sempat nak rangka2 plan cuti2 ni. nak cancel, bilik dah bayar. haish!

jadi ke tak jadi ni?

0 comment:

Powered by Blogger.