mari berpindah!


cik net ajak ai pindah umah dia, maka ai bersetuju dengan syarat bayar sewa harga sama iaitu dua ratus ringgit malaysia, maklumlah kena jaga budget kan. semalam ai ngan cik net pergi sapu dan mop umah. perkara pertama yang terlintas dikepala ialah:

jauhnya tempat ni!

rumah tinggi! 

camne nak pergi kerja dari tempat ni?

haish! tapi best juga bila dapat pindah ni. macam feel2 dok umah gitu. ai pun tiba-tiba nak pergi furniture sale dek penangan nak pindah rumah baru ni (^_^) hah! excited gitu~ tapi kena pertimbangkan budget. muahaha. nanti ada plak yang kena makan sofa!

rumah sewa akan ditinggalkan effective bulan 6 ni. kena tunggu orang baru masuk baru boleh bye2. sedih mau tinggalkan rumah sewa walaupun baru duduk 7 bulan. tapi housemate masing2 dah ada life commitment, ai pun kena cari alternatif lain. tinggal dengan cik net sementara cik net belum ada orang nak masuk meminang. hahaha :-)

jadi mari kita berpindah, ya! 

1 comment:

fazz said...

syioknye korg dah nak dok serumah ke? nak join skalik. ekeke

Powered by Blogger.