oh blog!

semakin lama semakin tak update blog ni. macam-macam hal lah! laptop 'away', takde story n malas. muahaha :-) bulan 2 pun dah nak sampai penghujung. cepat betul masa berlalu kan :-)

bulan 2 ni adalah bulan yang agak sibuk. awal2 bulan dok sibuk ngan perkahwinan adik. alhamdulillah, semuanya baik-baik sahaja, cuma memang sangat penat! oh! dapat adik ipar. hmm, ada can nak buli pas ni, keke :-)

kerja- ada kesibukan, ada planning, ada macam2. lagi pulak sekarang ni kena buat ala-ala tesis submit 15hb mac ni. haish, dah la satu benda pun tak buat lagi. tajuk kajian ai adalah "BPA & Phthalates ke atas pembalut makanan ringan dan pembungkus makanan". hmm, tajuk ni agak wide dan ai pun masih kabur2 dengan perjalanan kajian ni. adoi! berusaha!!!

hmm, baiklah nak mulakan siasatan keatas BPA & Phthalates. nanti ai roger2 lagi. tadaa... blog!

 pic: reunion kawan2 matrik. omg. gemuknya ai. huhu :-p

2 comment:

norinaomar said...

ye..memang sudah lama kamu tak berupdet..
wah kawan ko tu dah ada baby eh..geng kitorang pun masih bergather2 gak..friendship masa kat KC ni even setahun tapi maintain je sampai sekarang!

asilahkassim said...

haha. ala buat2 bz. biasalah. betul2 kc adalah terbaik!

Powered by Blogger.