baiklah cadangan ini memang menggelikan, kenapa dikau desperate sangat nak kurus?


XIAMEN - Ramai mahasiswi di China sanggup menelan telur cacing gelang supaya mereka kelihatan langsing ketika sesi temuduga, lapor sebuah akhbar semalam. Tindakan ekstrem itu dilakukan berikutan kesukaran untuk mendapatkan pekerjaan bagi golongan wanita di bandar raya ini, wilayah Fujian, tenggara China. Telur-telur itu menetas di dalam perut dengan cacing-cacing gelang memakan zat makanan di dalam perut sekali gus menjadikan mereka kurus tanpa senaman atau diet. Namun, pakar-pakar kesihatan memberi amaran cara tersebut boleh memudaratkan kesihatan. Di China, wanita yang langsing memiliki lebih peluang untuk mendapatkan pekerjaan terutamanya di bandar-bandar besar di negara itu. - Agensi (berita dari KOSMO)


walupun semua orang sibuk komen yang ai semakin gemuk dan gemuk, tidak mungkin ai akan cuba cara ini. eww, sanggup ke nak telan telur cacing gelang yang digaul dengan nasi? haha. NEVER. sekian :-)

6 comment:

Hasrol Nizam said...

ntah la. tak faham dengan diorg ni. tapi bila tekanan hidup, apa pun boleh jadi.

Pendapat anda?
bagaimana merealisasikan azam tahun baru anda?

Luna Fantasi said...

asi,any tips utk kuruskan muka..ye yang part ni mmg aku desperate hahaha

HaRaShO HiDaYaH said...

aish sib baik aku crik keje kat mesia...dpt gak la keje....heheheh

Eyriqazz said...

yuy...tak sanggup eden makan telur cacing...gelliii...

::ienafazlyna:: said...

eeyak..i pun nak kurus, tp xsanggup ar nak mkn benda yg bukan2 cam tu...

AkuBukanBlogger said...

kehkeh, akupun desperate..by the way, nak kurus, but jgn kurus sangat, takut terlebih desperate plak,kehkeh

-link back http://kipasmati.blogspot.com-

Powered by Blogger.