yogurt dan kesihatan usus yang semakin baik


ai bukan lah pemakan susu dan hasilan susu. tapi bila ai termakan yogurt ini pada suatu hari, terus ai like! hehe :-) terus makan sehingga hari ini. sangat yummy!

kesan yang ai perasan selepas mengamalkan makan yogurt setiap hari ialah kesihatan usus semakin baik! boleh buat diri tersenyum-senyum sepanjang hari. untuk yang tak suka susu dan hasilan susu tapi nak berjinak-jinak dengan makan yogurt, sila lah rasa yogurt jenama Nestle. ada banyak jenis perisa buah-buahan, tapi yang ai paling like ialah mixed berries, strawberry, kiwi dan mango. yang best nya ada cebisan buah dan rasa yogurt sangat creamy dan smooth. sedap woo~

harga jualan rm1.30/bekas (carrefour alamanda). this month onwards ai dah tambah budget untuk pembelian yogurt setiap hari equal to rm39. harap-harap kesihatan usus akan semakin baik. terima kasih kultur hidup!

antara pilihan yogurt Nestle. mana satu pilihan kalbu?

dapatkan maklumat mengenai kebaikan yogurt di website Nestle-yogurt!

1 comment:

rossoneri said...

nestle punya paling sedap...yogurt tepek kat muka pon sedap

Powered by Blogger.