selamat tahun baru 2011, kalian!

cepat masa berlalu. banyak perkara yang masih belum tercapai? hmm, agak lah. hehe :-) apapun tahun baru datang lagi, 2011. selamat datang, dengan harapan!

bila dah 2011 ni, banyak perancangan berlegar-legar dalam kepala. pembukaan tahun ni bakal sibuk dengan persiapan untuk hari kahwin adik. ada juga perancangan-perancangan lain. insya'allah semua akan sedikit lega pertengahan tahun nanti.

life pasti akan berjalan seperti biasa. harap2 ada surprise untuk diri sendiri tahun ni. haha, apakah? kewangan agak ketat 1/2 tahun pertama, tapi insya'allah dengan adanya perancangan akan lebih terkawal. kerjaya baru nak bermula. semoga cabaran kerjaya akan dihadapi dengan tabah dan bersungguh-sungguh. kena kembalikan momentum kerja yang luar biasa. huhu ^_^! kesihatan semoga berada pada tahap yang baik supaya semua perancangan boleh berjalan lancar. keluarga, hmm insya'allah ada pertambahan ahli baru- bakal adik ipar:-)

overall, mengharapkan sinar lebih baik dalam tahun baru diiringi usaha dan doa. semoga kalian juga akan terus suksess dan bersemangat menghadapi hari mendatang. salam tahun baru!

post terakhir 2010. tahniah 361 post untuk tahun ini. hehe :-)

Powered by Blogger.