kelas tartlet dikajang,saya suka!

cerita ai pergi kelas tart ni adalah cerita lama, cerita early december. hehe :-) apa pun baru nak update. ai dan kawan2 telah menyerang kelas tart di kajang aka azimah cooking class @ kajang! dengan bayaran rm50, ai dapat resepi dan belajar buat 5 jenis tart dan yang paling penting sekali boleh tapau tart2 ni balik rumah. hehe :-)

sebelum ni ai memang ada buat fruit tart. tapi belajar dapat menambah ilmu kan? tart kesukaan pastilah blueberry cheese tart. sedap, sedap dan sedap. haish! kelas ni kelas hands on. tapi takde lah fully hands on, banyak tengok je lah sebab ramai yang nak cuba

apapun kelas tart dah berjaya attend, bila pulak nak test skill ni? hmm

2 comment:

Cik Ayu d'Rajin said...

kt mane kelas ni?? murahnye yuran

asilahkassim said...

kat kajang zie bakery

Powered by Blogger.