nota kaki bulan november :-)


post ni sepatutnya publish 1/11/10, barulah welcome november kan, tapi asik draft mode je, lupa mahu publish :-) ai memang suka bila sampai bulan november ni. dah nak dekat hujung tahun, dah tentulah banyak kenduri kawen dan yang paling penting geng matrik chermai and geng ukm sambut birthday secara berderet-deret. haha. ai suka!

mine, pastilah sweet 27 on the 27th kan. wishlist adalah pedometer yang ai idam2 dalam post sebelum ni. hehe :-) siapa nak bagi present, serius ai sayang u. eww~ tapi rasanya on 27th ni dah banyak plan. maybe nak tengok natrah dan celebrate birthday ngan aysk frens! harap-harap takde perkara yang akan merosakkan plan. huhu!

apapun in Q, kena ingat birthday nonet (17), nana (22), eza (25), ira (26), reen, soon & fazek (28), shu & ram (30). happy brthday in advance, semoga segala impian akan tercapai, dimurahkan rezeki dan bahagia2 selalu :-)

frens remains dan sayang kamu :-p

2 comment:

Luna Fantasi said...

selamat hari raya haji 2010 =selamat hari jadi nonet..hehe

asilahkassim said...

ye. i like~

Powered by Blogger.