ada apa dengan dua puluh tujuh?

27 perkara dalam hidup- "A To Do List"

1. QA Exec (dah jadi tapi dah resign pun, hehe)
2. lesen memandu (lesen d je ada)
3. kereta (saga se putih)
4. arnab (nak bela tapi cam takde harapan je?)
5. financial freedom (belum tercapai)
6. nikon D300x (ntah bila akan tercapai)
7. pedometer (tak beli lagi)
8. keja gomen as PTM (alhamdulillah dah tercapai)
9. smartphone (hmm, tak tau bila?)
10. venice (melancong or honeymoon. haha)
11. akaun tabung haji(insya'Allah next year)
12. asb (done!)
13. insurans(done!)
14. pulau perhentian (dah pergi tapi nak pergi lagi)
15. diet (tak berjaya, ai kuat makan!)
16. rumah sendiri (hmmm....)
17. kawin (alamak?)
18. menang contest hadiah masyuk (bila ntah nye?)
19. BMI 22.0 (adoi)
20. kapal terbang (akhirnya dah dapat naik, haha)
21. belog glamer (jauh lagi perjalanan)
22. kereta kabel @ langkawi
23. hutang ptptn (bayar sikit2)
24. daki gunung (kinabalu?)
25. kedai bakeri (long term)
26. laptop (done!)
27. 14,000 langkah setiap hari (sedang berusaha)

alamak, banyak yang pula perkara hidup yang masih tertangguh! nampaknya kena berusaha lebih kuat dan tak boleh main2 lagi hehehe :-)


hmm, di kesempatan ini, ai nak wish diri sendiri "HAPPY BIRTHDAY". alhamdulillah, syukur kerana masih dipanjangkan umur, masih diberi peluang memperbaiki diri dan berbakti kepada ibu-bapa, keluarga, agama, bangsa serta negara!

yeah.. oh! i'm 27th on 27th Nov 2010!

3 comment:

nana cHan said...

Happy Birthday! moga tercapai to-do list tuh semua. hik3

~lina talib~ said...

Happy Birthday! InsyaAllah akan tercapai..Usaha! usaha! dan usaha lagi! hehe..

asilahkassim said...

terima kasih

Powered by Blogger.