kegilaan berbowling bersama rakan sebaya

bowling adalah aktiviti rasmi AYSK Clan 96-00, set je masa dan tempat, mesti plan menjadi. kali ni kat Times Square jam 10 malam. terima kasih kepada penganjur bersama anis dan nana :-)

terlupa nak cakap terima kasih kat encik driver, salleh a.k.a twin kerana drive ai, finaz dan erin dengan selamat. hehe :-) walaupun anda asik pressure ai semasa berbowling kerana skill longkang ai, tapi ai terpaksa bersabar. ehem..ehem..

aktiviti bowling habis 2.30 am, bersambung ngan makan-makan kat nasi lemak antarabangsa yang tak antarabangsa lansung! hmm, oooh, lagi terima kasih kat en driver, midy kerana drive ai and anis balik ke dato harun, sampai umah dalam kol 4.30am!

esoknya kol 9.00am dah kena bangun, sebab anis tak habis2 nak ajak tengok wayang - the takers! cerita best dan tak mengantuk. hehe :-)

apapun a great weekend with AYSK Clan :-) best friend forever eh?!

2 comment:

HAZ_SHAMEER said...

sapa kawan ko yang gedik ngan boling hijau tu

asilahkassim said...

hello, soon to be mother eh
ngah pregnant 7 bulan tu

jangan nak menggedik lak

Powered by Blogger.