ke tampin bersama rakan sebaya

hujung minggu di tampin, untuk pertama kali dalam hidup. yeah! buat job photog untuk sifu sempena majlis bertandang, ingatkan beliau main-main, rupanya serius. dapat merasa pakai Nikon D300, memang cara!

nasib baik is ada boleh support ai yang gelabah buat job pertama ni :-) harap-harap sifu berpuas hati dengan picture yang ai amik. amin~

hari yang sama dengan majlis bertandang, ai and is bergegas balik kl. naik tren ekspress sinaran. perjalanan lebih kurang 2 jam untuk sampai ke kl sentral. sementara menunggu tren kat stesen tampin, sempat gak kitaorang berposing sakan!

ini lah is :-)
ini lah ai dengan hasil lukisan pn nani
 ekspress sinaran@stesen keretapi tampin

weekend yang penat dan keranamu Nikon D300, tangan ai kiri kanan lenguh-lenguh dibuatnya. kamu memang berat!

2 comment:

HAZ_SHAMEER said...

asi...ko freelance photographer ke?

asilahkassim said...

tak, aku amik pic nani ni je
kamera pun pinjam. haha

Powered by Blogger.