jalan kaki amal sempena world hunger relief, 5km ok!

sempena world hunger relief 2010 pada hari sabtu lepas, ai dan adah berjaya berjalan sejauh 5km! yeay, tak sia-sia training sebelum ni. tak pancit lansung ditengah jalan. boleh berbangga sedikit di situ ye :-)

best part of this day ialah ai jumpa my ex boss kfc, sir azmi. haha, dia agak terkejut tengok ai kat putrajaya (or maybe tengok ai yang semakin gemuk.. hehe) tapi tak sempat nak borak2 dengan sir, sebab terlalu ramai orang dan bising!

apapun, rasa gembira dan penat! flat sepanjang hari ahad dek penangan walkathon. hehe :-)

2 comment:

HAZ_SHAMEER said...

eleh...aku dulu pernah tolak motor hampir 5 km...rilek jer...xpyh nak training2 pun... :)

asilahkassim said...

haha
aku kena training
sebab takut pancit

Powered by Blogger.