a sifu, a fren kawen on 10.10.10. huhu :-)

bulan ni sangat ramai kawan-kawan yang kawen, termasuk lah kawan ai yang sorang ni. kerana beliau, abes balik keja jumaat tu, terus ai bergegas naik bas ke larkin. dah la 1st time naik bas dari stadium putra tu, macam-macam dugaan ada. perjalanan lebih 5 jam, dan sampai tepat 2am kat stesen bas larkin. hmm~

sampai2 dah kena wat keja, haiyak. ngantuk dibuatnya, nasib baik lah kawan. wedding beliau amatlah grand siap ada artis datang lagi. hehe :-)

apapun congratulation amat and nani. semoga bahagia selamanya :-)


beliau buat outdoor kat taman bunga jb. bukan main lagi posing. hehe, selalunya beliau dok arahkan orang posing, kali ni turn beliau pula. hehe :-)


dan sesi outdoor pastilah digamatkan oleh suara gadis-gadis yang memberi tekanan kepada encik photographer. hehe :-)



kami gembira, mereka pun gembira.. cuma encik photog saje yang tertekan. hehe. i like~

p/s: apapun pada 10.10.10, berlaku satu kejadian ngeri yang menggemparkan negara. masa ai on d way balik dari jb ke putrajaya pun melalui kawasan kemalangan tersebut. memang banyak serpihan kaca dan darah atas jalan raya. takziah diucapkan kepada keluarga yang terbabit. semoga roh mereka yang pergi bersemadi dengan tenang dan dicucuri rahmat hendaknya. Al-Fatihah

0 comment:

Powered by Blogger.