saya sudah register, ini buktinya :-)



ok tak sabar nak pergi walkathon on 30/10/10. sungguh excited! ramai juga kawan2 yang nak join, mungkin sebab dekat je kan :-)

life update- hari-hari orientasi terasa sedikit boring. mungkin sebab semua orang busy and takde masa nak entertain. hmm~ tapi takpe, ai pun ada je kerja, buat apa nak susahkan orang yang tak sudi. hehe :-p 

ooh, ai belum update kisah dan tragedi 10.10.10 kan? belum ada masa dan mood, insya'allah kemudian~ ok, sampai bertemu lagi!

1 comment:

fadhli said...

have a nice walkathon :)

Powered by Blogger.