saya seorang petani maya yang berjaya

seronok pula main game ni, release segala tekanan yang ada. ini semua angkara adah yang supply game, kan ai dah jadi addicted. hehe :-)

nampak gayanya, bulan ni pun tak banyak update. maklumlah encik x tak on wireless maka ai pun tak online lah. apa pun, life masih seperti biasa, masih dalam mood orientasi. huhu :-)

oh, this week ada attend satu exam - penilaian ISAC. ini untuk test pengetahuan asas tentang komputer. hmm, nasib baik ai baca gak nota-nota yang ada, kalau tak mau terkebil-kebil nak jawab. haha :-)apa pun yang penting lulus, maka boleh tersenyum disitu!

ok lah, mau bercucuk tanam semula! semoga sentiasa ceria dan tenang2 selalu :-)


Powered by Blogger.