orientasi oh orientasi!


masih dalam mood orientasi. kadang-kadang pening jugak bila cerita pasal orientasi ni. nak marah pun ada. hmm, nak salahkan siapa eh?

dua bulan sesi orientasi ni rasanya terlalu lama, orang baru pulak semakin ramai, schedule orientasi pun dah bertindih2. tak pasal-pasal kena sound dengan orang atas, cakap budak orientasi ni macam takde keja, mengacau je. sedih. tapi nak buat camne, bukan kita suka-suka nak mengacau, ni kan a part of kerja, di bayar gaji ni!

macam mana nak bagi sesi orientasi ni lebih menarik dan bermanfaat? fikir- fikir lah~

0 comment:

Powered by Blogger.