smoking zone untuk perokok tegar ditempat kerja


bukan senang nak educate perokok tegar untuk pilih tempat yang sesuai untuk merokok. buang masa dan air liur je cakap, tapi tak memberi kesan apa-apa pun. huhu~

oleh kerana dah tak tahan tengok puntung rokok bersepah sana sini dan risiko kepada open fire/ burning, maka management telah datang dengan idea ni - wujudkan smoking zone untuk perokok tegar dalam kawasan tempat kerja. hmm~

eh, bukan nak menggalakkan orang merokok, cuma wujudkan kawasan khas untuk merokok di dalam kawasan tempat kerja, supaya lebih terkawal dan senang nak intai siapa yang paling kerap merokok! hehehe :-)

pesanan penaja: merokok membahayakan kesihatan :-p

4 comment:

UglyPooh said...

huh..diorang ni mmg susah da nk insap. bg tmpat2 buruk skit utk tmpat dorang merokok. hehhe

asilahkassim said...

hehehe

saya setuju

Linglung said...

best! cuma tempat duduk dia keras, xleh nak lepak lama2..haha

asilahkassim said...

cet memang tu lah motif nya

Powered by Blogger.